Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Diensten

ECVS is al geruime tijd een zeer sterke referentie in het plaatsen van centrale verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit bij verbouwingen of nieuwbouwprojecten.

Kom gerust met een gedetailleerd plan van je woning langs of wij komen indien gewenst bij u thuis om uw werken in detail te overlopen. U krijgt achteraf een volledig op maat gemaakte offerte, op basis van jouw budget en wensen. Dit natuurlijk volledig vrijblijvend en kosteloos. Bij ECVS staan we garant voor een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

Onze geschiedenis…

ECVS dat meer dan 25 jaar geleden is opgestart door Herman Clauwaert als eenmanszaak in het plaatsen van Elektriciteit, Centrale Verwarming en Sanitair, van daar de afkorting ECVS. 15 jaar geleden is zijn zoon Clauwaert Igor in dit verhaal mee gestapt en is dit ECVS bvba geworden. Naast ECVS is Easytec zelfbouw in het leven geroepen om de doe-het-zelvers beter van dienst te kunnen zijn met op maat samengestelde pakketten.

Sinds jaren bouwden wij ook onze reputatie uit op het gebied van hernieuwbare energie waaronder zonne-energie en warmtepompen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

Onze ervaring leert ons dat de klant beter af is met een degelijke installatie in plaats van de meest goedkoopste op de markt. Ons bedrijf levert dan ook betrouwbare installaties die hun kostprijs sneller terugverdienen. Niet alleen door de lagere energiefactuur, maar tevens door haar langere levensduur. Systemen die geplaatst worden door ECVS zijn dan ook stukken veiliger en vertonen minder defecten of lekken.

Stel je vraag