Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Zonne-energie

De gratis en onuitputtelijke energie die de zon produceert kan heel eenvoudig gebruikt worden om sanitair warmwater te verwarmen of voor het produceren van jouw elektriciteit. Hierdoor kan er tot 60% bespaard worden op jouw bestaande stookkosten of kan u zelf voor 100 % uw eigen elektriciteit produceren. Het E-peil van de woning daalt dan ook door het plaatsen van een zonneboiler of fotovoltaïsche panelen. Voor renovaties is er bovendien ook een aantrekkelijke premie voorzien door de netbeheerder.

Bij zonnepanelen voor elektriciteit is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met verbruik, helling, oriëntatie en het beschikbaar dakoppervlakte. Hiervoor komen we gratis langs op de werf om de situatie te bekijken, enkel zo kan je offerte perfect door ons worden samengesteld. Voor nieuwbouwwoningen kan deze berekening aan de hand van het plan gebeuren.

Alle ECVS installaties zijn perfect compatibel met al onze verwarmingssystemen zodat het steeds mogelijk blijft om een bestaande installatie achteraf uit te breiden met zonnepanelen.

Stel je vraag