Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Sanitair

Iedereen wenst in zijn woning te genieten van comfortabel sanitair. Ook hiervoor ontwerpen wij volledig volgens je wensen en budget een offerte zodat u overal snel en voldoende warm water heeft. Voor de aanmaak van sanitair warm water heeft u de keuze uit verschillende opties, namelijk een gaswandketel met ingebouwde doorstromer of een vrijstaande boiler, zelfs met een meer energiezuiniger systeem zoals zonneboiler of warmtepomp is dit perfect mogelijk.

Indien u regenwater wenst te recupereren, kan je jouw totale waterverbruik per dag een heleboel reduceren. Zo is het mogelijk om onder andere het toilet, de wasmachine en buitenkraan aan te sluiten op de regenwaterpomp. Ook al zou je in eerste instantie nog geen regenwaterpomp willen plaatsen, splitsen we de installatie toch al op zodat je achteraf zonder breekwerk het regenwater kan gebruiken.

Bij sanitaire systemen zijn bepaalde regels van toepassing die de watermaatschappij oplegt, een keuring is dan ook vaak verplicht. Door een goed ontworpen installatie en professionele begeleiding na installatie kan u heel wat kopzorgen besparen.

Ook voor sanitaire toestellen en badkamermeubels kan je in onze toonzaal terecht.

Stel je vraag