Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Verwarming

ECVS begeleid u in de verschillende mogelijkheden naar de juiste keuze van verwarmingsbron, radiatoren of ventilo-convectoren, vloerverwarming en regelingen al dan niet weersafhankelijk. Kortom alles wat voor uw verwarmingscomfort nodig is. Al onze systemen zijn op maat van uw wensen, mogelijkheden en budget. In samenspraak met een ECVS-medewerker berekenen we de warmte die nodig is tot in detail en stellen we het juiste verwarmingssysteem aan u voor.

Condensatieketel

De zekerheid die wij u kunnen bieden, steunt op een grote knowhow, een continu kwaliteitsstreven en sterke innovatiedrang. ECVS biedt u dan ook een verscheidenheid aan producten en dat is uniek. Bij ons vindt u alles voor het creëren van een aangenaam warmtecomfort in een op maat gemaakt verwarmingssysteem. Onze toestellen garanderen dat u met een minimum aan energie een maximaal comfort kan bereiken. Onze condensatieketels kunnen indien u dat wenst zelfs gecombineerd worden met hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers.

De nieuwste generatie condensatieketels zijn dan ook zeer zuinig, compact en intelligent. Met de nieuwe Condens i-reeks zorgt Junkers Bosch voor een nieuwe verwarmingsstandaard. Deze compacte, energiezuinige condensatieketel staat voor een hoog verwarmings- en warmwatercomfort in een uniek design. Een revolutionair maar eenvoudige techniek die zich perfect aanpast aan uw huis.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de beste keuze wanneer u lage verwarmingskosten wilt combineren met een milieuvriendelijk alternatief. Bovendien zijn warmtepompsystemen zeer efficiënt: ze verbruiken veel minder energie dan traditionele verwarmingsbronnen zoals aardgas en stookolie. Een warmtepomp haalt dan ook zijn grootste deel van energie uit de lucht of uit de grond. Deze energie is er in grootte hoeveelheden beschikbaar en onuitputtelijk. Wij bereken graag de verschillende systemen zodat u een beter zicht krijgt van alle mogelijkheden die een warmtepomp u kan bieden. Naast verwarmen kunnen onze warmtepompen natuurlijk ook instaan voor productie van warm tapwater, zwembadverwarming en het koelen van uw woning.

Klik hier voor meer informatie over warmtepompen.

Radiatoren

Aan de hand van een opmaat gemaakte warmteverliesberekening worden de juiste radiatoren voor uw woning samengesteld. Wij hebben dan ook een groot assortiment in onze toonzaal opgesteld om uw keuzemogelijkheden op een rij te zetten, gaande van traditionele radiatoren tot design modellen. We komen dan ook gratis langs op de bouwplaats om alles na te kijken en op te meten, in samenspraak met u. Zo bent u er zeker van dat de gekozen radiatoren geschikt zijn voor uw installatie.

Vloerverwarming

We hebben ons in de loop der jaren steeds meer kunnen specialiseren in het plaatsing van verschillende soorten vloerverwarming. Vloerverwarming installaties zijn in vrijwel elk type woning te plaatsen. Ze kunnen zeer eenvoudig aangesloten worden op zowel nieuwe als bestaande verwarmingsinstallaties, maar ook op warmtepompen. Met deze manier van verwarmen verandert u de gehele vloer in één grote radiator die op een zeer lage werkingstemperatuur jouw ruimte gelijktijdig van warmte zal voorzien. Zonder in te boeten aan muuroppervlakte die een radiator in beslag neemt.

Stel je vraag